Een waterkoeler huren of kopen?

U heeft beslist dat u een waterkoeler met flessen wilt of een waterkoeler op leidingwater. Daarnaast moet u uiteraard beslissen of u een waterdispender wilt aankopen of wilt huren. U moet daarvoor vertrouwd zijn met de voor- en nadelen van deze keuzemogelijkheden.

Waterkoelers zijn belangrijk op de werkplek

Alle voor- en nadelen belichten tussen een waterkoeler kopen of huren heeft enkel nut wanneer u zeker bent dat een waterkoeler cruciaal is voor een zakelijke omgeving. Wist u dat water kan bijdragen tot het algemene welzijn van uw werknemers? Sommige werknemers kiezen ervoor om een hele dag door te snoepen, andere drinken liters koffie. Suiker en koffie hebben echter alleen tijdelijke effecten. Wanneer de cafeïne uitgewerkt is en de suiker het lichaam verlaten heeft, krijgt de gebruiker een slaperig gevoel.

Water drinken verslaat dit slaperige gevoel en houdt personeel productief. Een waterkoeler op kantoor draagt bovendien bij tot een goede gezondheid van het personeel. Zo kan ziekteverzuim op het werk ook teruggedrongen worden.

Een waterkoeler kopen of huren?

Heeft u besloten om een waterkoeler te kopen? Dan kunt u kiezen om een waterleiding aan te schaffen met flessen of op leidingwater. Wanneer u een waterkoeler met flessen aankoopt dient u een contract af te sluiten met een leverancier. Zij staan in voor de levering van de flessen. Optioneel nemen zij ook het onderhoud voor hun rekening. De waterkoeler wordt dan regelmatig gereinigd, opdat de kwaliteit van het water gegarandeerd blijft. U betaalt de waterkoeler in één bedrag.

Wanneer u kiest om een waterkoeler te huren heeft u nog steeds de optie om een waterkoeler op leidingwater of met flessen te huren. Een waterkoeler met flessen of leidingwater hebben elk hun voor- en nadelen, deze vindt u hier. Een waterkoeler huren houdt in dat u één vast bedrag per maand betaalt. De drankvoorraad wordt verzorgt en daarnaast ook het onderhoud. In tegenstelling tot een aankoop van een waterdispenser is het onderhoud in een huurcontract vaak kostenloos. Een waterkoeler met flessen bestaat er meestal in het huurcontract een mogelijkheid de bestaande waterdispenser door een met meer of minder capaciteit te laten vervangen.

Ga zeker na wat de behoeftes zijn voor uw bedrijf, alvorens te beslissen of u een waterkoeler aankoopt of huurt. Laat u voor deze keuze steeds bijstaan door gespecialiseerd leveranciers. Vul hier uw aanvraag in en ontvang daarna voorstellen op maat.

Een waterkoeler of waterdispenser plaatsen?

Vergelijk vrijblijvend offertes.